U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1780 Wemmel

Verkocht

Omschrijving

OPTIE !! Ruime eengezinswoning - 5 slk, garage en tuin

OPTIE !! Ruime eengezinswoning te Wemmel, gelegen nabij openbaar vervoer, winkels en de Ring. De woning bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met apart toilet en vestiaire, kelder, garage voor 1 wagen en een ruime wasruimte met toegang tot tuin en terras. Op het eerste verdiep bevindt zich de leefruimte met open haard en terras (vooraan), de eetruimte met terras (achteraan) en de keuken met aansluitende veranda. Op het tweede verdiep bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 met aansluitende badkamer (douche, ligbad, toilet, dubbele lavabo), en nog een extra douchekamer (douche, toilet, lavabo). Op het derde verdiep is er een recreatieruimte (bureau), 2 slaapkamers en een zolderruimte (45m²).
Technische eigenschappen: geïsoleerde zolder, nieuwe warmwaterboiler, openhaard met warmterecuperatie voor radiatoren, elektrische garagepoort. EPC: 196 kWh/m²/j (20200106-0002233481-RES-1)
Totale bewoonbare opp: 175m² - Totale grondoppervlakte: 2a 77ca


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu New Immo Wemmel