Immo Wemmel
info@immo-wemmel.be
02/460 02 24
A. Verhasseltstraat 2 , 1780 Wemmel

Wij heten u van harte welkom op de website van Immo-Wemmel.

Immo-Wemmel: een vaste waarde

In 1972 werd de vennootschap Immo-Wemmel gecreëerd. De familie Van Humbeeck heeft Immo-Wemmel uitgebouwd tot een specialist in de vastgoedmarkt in Brussel en de gemeenten in de rand (Grimbergen, Meise, Strombeek-Bever, Wemmel, enz…).

De n.v. Immo-Wemmel koppelt haar ervaring aan een dynamische en persoonlijke aanpak, en dit met één doel voor ogen : de voldoening van haar klant.

Dienstenpakket
Bij Immo-Wemmel kan u terecht voor aan- en verkoop, huur en verhuring van een huis, appartement, grond, kantoor of commerciële ruimte.

Dankzij haar geprivilegieerde contacten in de immobiliënsector (architect, landmeter, advocaat, financiële instellingen, enz.) staat Immo-Wemmel u ook bij voor het EPC, de keuring van de elektrische installatie, het vestigen van de huurwaarborg, het afsluiten van een huurverzekering (rechtsbijstand) en een brandverzekering.

Gratis waardebepaling
Ieder onroerend goed heeft zijn eigen kenmerken, charme, voor- en nadelen. Enkel een grondige analyse op basis van de technische gegevens, uitgebreide verkoopsinspanningen en een verantwoorde prijsstelling zorgen voor een snel en bevredigend resultaat.

Veelzijdige publiciteit
Immo-Wemmel stelt alls in het werk voor de verhuur of de verkoop van uw eigendom. Via ons uitgebreid netwerk, de schitterende etalage van ons kantoor, opvallende posters en publicaties in kranten, magazines en op het internet, worden alle middelen hiertoe ingezet.  

Wenst u als eerste onze nieuwste panden in uw mailbox te ontvangen?
Schrijf u dan nu in!

Vul dan zo specifiek mogelijk ons schrijf-u-in-formulier in en wij brengen u op de hoogte van ons recentste aanbod die voldoet aan uw zoekcriteria.

Schrijf u in