Welkom op de website van Immo-Wemmel.

 

Immo-Wemmel : Een vaste waarde !

 

In 1972 werd de vennootschap Immo-Wemmel gecreëerd. De familie Van Humbeeck heeft Immo-Wemmel uitgebouwd tot een specialist in de vastgoedmarkt in Brussel en de gemeenten in de rand (Grimbergen, Meise, Strombeek-Bever, Wemmel, enz…).

De n.v. Immo-Wemmel koppelt haar ervaring aan een dynamische en persoonlijke aanpak, en dit met één doel voor ogen : de voldoening van haar klant.
 

Dienstenpakket

 

Bij Immo-Wemmel kan u terecht voor aan- en verkoop, huur en verhuring van een huis, appartement, grond, kantoor of commerciële ruimte.

Dankzij haar geprivilegieerde contacten in de immobiliënsector (architect, landmeter, advocaat, financiële instellingen, enz.) staat Immo-Wemmel u ook bij voor het EPC, de keuring van de elektrische installatie, het vestigen van de huurwaarborg, het afsluiten van een huurverzekering (rechtsbijstand) en een brandverzekering.
 

Gratis waardebepaling

 

Ieder onroerend goed heeft zijn eigen kenmerken, charme, voor- en nadelen. Enkel een grondige analyse op basis van de technische gegevens, uitgebreide verkoopsinspanningen en een verantwoorde prijsstelling zorgen voor een snel en bevredigend resultaat.
 

Veelzijdige publiciteit

 

Immo-Wemmel stelt alles in het werk voor de verhuur of de verkoop van uw eigendom. Via ons uitgebreid netwerk, de schitterende etalage van ons kantoor, opvallende posters en publicaties in kranten, magazines en op het internet, worden alle middelen hiertoe ingezet.

 
 Wolvertem
 

Wolvenberg: Een parel van luxe en verfijning temidden in een rustige laan nabij het centrum.  De 13 appartementen beschikken over een hoogwaardige afwerking op topniveau.  Rolstoeltoegankelijk, privé tuinen en parktuin, luxelift, vloerverwarming, laag energieverbruik.  Prachtig groen zicht.

Meer info
 
 Wemmel
 

Dit prestigieus project met een moderne tijdloze architectuur ontworpen door het gerenomeerde architectenbureau Govaert & Vanhoutte is ideaal gelegen op wandelafstand van het centrum van Wemmel in de groene rand rond Brussel.  Het omvat 17 exclusieve appartementen met ruime 'living-outdoor' terrassen en/of tuinen en onderscheidt zich door een zeer hoge afwerkingsgraad (vloerverwarming, plafondhoge massieve deuren, massieve houten vloeren of hoogwaardige keramische vloeren,...).  Kandinsky combineert luxe met duurzaamheid.  Zo zijn de appartementen BijnaEnergieNeutraal en uitgerust met warmtepomp en ventilatiesysteem D.


 

Meer info
Schrijf u in en wij houden u vrijblijvend en gratis op de hoogte!
Bereken uw notariskosten!
Laat gratis de waarde van uw woning bepalen.