Welkom op de website van Immo-Wemmel.

 

Immo-Wemmel : Een vaste waarde !

 

In 1972 werd de vennootschap Immo-Wemmel gecreëerd. De familie Van Humbeeck heeft Immo-Wemmel uitgebouwd tot een specialist in de vastgoedmarkt in Brussel en de gemeenten in de rand (Grimbergen, Meise, Strombeek-Bever, Wemmel, enz…).

De n.v. Immo-Wemmel koppelt haar ervaring aan een dynamische en persoonlijke aanpak, en dit met één doel voor ogen : de voldoening van haar klant.
 

Dienstenpakket

 

Bij Immo-Wemmel kan u terecht voor aan- en verkoop, huur en verhuring van een huis, appartement, grond, kantoor of commerciële ruimte.

Dankzij haar geprivilegieerde contacten in de immobiliënsector (architect, landmeter, advocaat, financiële instellingen, enz.) staat Immo-Wemmel u ook bij voor het EPC, de keuring van de elektrische installatie, het vestigen van de huurwaarborg, het afsluiten van een huurverzekering (rechtsbijstand) en een brandverzekering.
 

Gratis waardebepaling

 

Ieder onroerend goed heeft zijn eigen kenmerken, charme, voor- en nadelen. Enkel een grondige analyse op basis van de technische gegevens, uitgebreide verkoopsinspanningen en een verantwoorde prijsstelling zorgen voor een snel en bevredigend resultaat.
 

Veelzijdige publiciteit

 

Immo-Wemmel stelt alles in het werk voor de verhuur of de verkoop van uw eigendom. Via ons uitgebreid netwerk, de schitterende etalage van ons kantoor, opvallende posters en publicaties in kranten, magazines en op het internet, worden alle middelen hiertoe ingezet.

 
 Laken
 

Centraal gel. appartement van 1958, in goede staat, met een bew. opp. van 82m², gel. op de 1ste verd. met lift.  Best. uit 2 slaapkamers, living parket, half ing. keuken, badkamer, balkon en 2 kelders.  Jaarlijkse lasten: +/- 2281,68 EUR per jaar voor gerant, onderhoud, lasten huurder, verw., beheer, verzekering en gebruik werkingsfonds.  EPC: F 319 (CU: 20121203-0000133268-01-3).  Elektriciteit conform en nieuwe verwarmingsketel.

Meer info
 
 Wemmel
 

Ruime centraal gel. familiale rijwoning van 1995, deels gerenoveerd in 2015 en 2016, met een bew. opp. van 171m² en een grondopp. van 1a 31ca.  Best. uit 5 slaapkamers, living in "L" 40m², open voll. ing. keuk. met terras 17m², 2 douchekamers, 3 WCs, waspl., berg., gar. 2 wagens en tuin 20m².  EPC: 147 (UC: 20160523-0001864500-1).

Meer info
Schrijf u in en wij houden u vrijblijvend en gratis op de hoogte!
Bereken uw notariskosten!
Laat gratis de waarde van uw woning bepalen.