U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1780 Wemmel

Verkocht

Omschrijving

Eengezinswoning of opbrengstwoning: bureel / appartement

Opbrengstwoning bestaande uit een bureel, een studio en een duplex-appartement. Het gebouw is ideaal gelegen in het centrum van Wemmel, op wandelafstand van de Markt, winkels en andere voorzieningen.
Het gebouw dateert van de jaren 30 en werd gerenoveerd in 2012. De indeling is als volgt: op het gelijkvloers: een bureel aan de straatkant (31,6m²) met stockageruimte (10m²), dat momenteel in verbinding staat met het gelijkvloers van het gebouw ernaast (n° 54). Via een afzonderlijke inkom heeft men toegang tot 2 woongelegenheden. De studio bevindt zich achteraan en heeft een oppervlakte van 43m² en is als volgt ingedeeld: living, keuken, slaapkamer, douchekamer, toilet en tuin. Op het eerste verdiep bevindt zich het 108m² groot duplex-appartement dat ingedeeld is als volgt: inkom, toilet, ruime leefruimte met eetplaats en volledig ingerichte keuken. 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een bergruimte.
Het gebouw is eveneens voorzien van een kelder. Verwarmingsketel op stookolie, individuele meters.
Bezoeken UITSLUITEND op afspraak met Immo Wemmel


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu New Immo Wemmel