U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1930 Zaventem

Verkocht

Omschrijving

Gerenoveerde benedenwoning met tuin, garage en 1 slaapkamer in Zaventem

Modern gerenoveerd gelijkvloersappartement te Zaventem met tuin en garage. De bewoonbare oppervlakte van het appartement bedraagt 70 vierkante meter en is ingedeeld als volgt: Inkomhal met een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, een aparte wc met lavabo. Een ruime slaapkamersuite met ingemaakte dressing en badkamer met bad en inloopdouche. De woonkamer geeft uit op de tuin en op de open-volledig-ingerichte keuken. De tuin, gelegen aan de zuidkant van het appartement, biedt een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Daarnaast beschikt het appartement over een individuele garage met elektrische poort evenals een kelder.
Het appartement is kwaliteitsvol gerenoveerd in 2005 en afgewerkt tot in de kleinste details.
Kortom, dit appartement in Zaventem is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en goed onderhouden woning. Met een prachtige tuin, een garage en een gunstige ligging op de begane grond. Bezoeken of info via IMMO WEMMEl.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu New Immo Wemmel