U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1780 Wemmel

Verkocht

Omschrijving

Volledig gerenoveerde instapklare woning - 4 kamers, tuin, garage

Ruime eengezinswoning nabij het centrum van Wemmel, winkels, openbaar vervoer en toegangswegen.
Het huis is ingedeeld als volgt: op het gelijkvloers bevindt zich een ruime inkomhal met aparte WC en toegang tot de kelder, Via deze inkomhal komt men binnen in een ruime woonkamer met TV-hoek, eetruimte en een open- volledig ingerichte- leefkeuken. Deze lichtrijke en gezellige ruimte geeft toegang tot de tuin en het terras. Op de eerste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer met dressing, een tweede slaapkamer, een badkamer met douche en ligbad en een bureau/opbergruimte. Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens 2 ruime slaapkamers, een douchekamer en een bureau. De woning is volledig onderkelderd (aparte wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast, opbergruimte, garage voor een gezinswagen en fietsen). De woning beschikt eveneens over een volledig geïsoleerde zolder.
De tuin is rechtstreeks bereikbaar via de kelder en via het terras dat aansluit op de leefruimte. De tuin is goed onderhouden en heeft eveneens een beneden terras
Winkels, scholen, bibliotheek en speeltuin op wandelafstand. De woning dateert van 1928 en is volledig gerenoveerd in 2012 met de aanbouw van een volledig nieuwe achtergevel (water, gas, verwarming, ramen en elektriciteit zijn volledig vernieuwd in het volledige huis).


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu New Immo Wemmel