U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1780 Wemmel

Verkocht

Omschrijving

Recente BEN-woning

Recente halfopen bebouwing uit 2013, op wandelafstand van het centrum van Wemmel. Bijna energie neutrale woning (E-peil 16 !) dankzij een optimale uitrusting met 29 zonnepannelen, warmtepomp, ventilatiesysteem D, regenwaterverbruik voor WC’s, etc.
De woning is gelegen op een perceel van 8a 72ca, en heeft een totale oppervlakte van 250m2. De woning is ingedeeld als volgt: Inkomhal met vestiaire en aparte wc, een ruime woonkamer met open, volledig uitgeruste keuken dat uitgeeft op overdekt terras en tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers evenals een badkamer (met ligbad, douche, toilet en wastafel). De tweede verdieping bestaat uit één grote polyvalente ruimte met prachtig zicht, en is momenteel ingericht als bureau en lounge ruimte, maar kan perfect ingericht worden als 2 (of meer) extra slaapkamers !
De woning beschikt over een ruime garage en een oprit voor 2 wagens. In de tuin zelf is er eveneens nog extra opslagruimte die kan dienen als kennel of tuinhuis.
Zeer interessante woning gezien de energiebesparende uitrusting en de hoge isolatiegraad (BEN-normen). Bezoeken op Afspraak met IMMO-WEMMEL !


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu New Immo Wemmel