U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1780 Wemmel

Verkocht

Omschrijving

Instapklare woning in hartje Wemmel met polyvalente ruimte of geweldige "mancave"

Dit eigendom is de perfecte woning voor een gezin dat op zoek is naar comfort en ruimte. Met een perceeloppervlakte van 2a45ca biedt deze woning voldoende buitenruimte en een garage die dienst doet als polyvalente ruimte.

De woning zelf beschikt over 2 slaapkamers en een bureel, wat ideaal is voor een klein gezin of een stel dat graag wat extra ruimte wil. De veranda en het overdekte terras laten u toe dat u een heel jaar door van de buitenomgeving kan genieten. De kamers zijn ruim en licht, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om ze naar eigen smaak in te richten. Er bevindt zich een badkamer in de woning, maar ook in de polyvalente ruimte is er een douchekamer. De woning is modern en goed onderhouden en biedt alles wat u nodig heeft voor een aangenaam en zorgeloos leven.

Neem snel een kijkje bij de foto's waar u ook de plannen kan raadplegen. Een bezoekmoment aan deze woning kan u online reserveren.

Wat betreft energie-efficiëntie heeft deze woning een energielabel E. Hoewel dit niet het meest energiezuinige label is, biedt de woning nog steeds voldoende mogelijkheden om energie te besparen en de kosten te verlagen. Bovendien kan u in aanmerking komen voor interessante(re) energiesubsidies en leningen. De renovatieverplichting is van toepassing.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu New Immo Wemmel